• Smještaj

  Naš glavni zadatak je pomoći vam u pronalasku smještaja na Pelješcu - uglavnom u području Orebića. Nudimo vam veliki izbor smještajnih kapaciteta, sa detaljnim opisima u našem web katalogu, te ukoliko je potrebno, pomoć i podršku po dolasku u željenu destinaciju.
  +Više...
 • Najam automobila

  Veliki izbor novih ili skoro novih automobila dostupnih u Orebiću na Pelješcu, dostava u zračnu luku, ili u objekt smještaja na vaš zahtjev. Kod nas također možete iznajmiti bicikle, skutere i brodove.
  +Više...
 • Nekretnine

  Imamo više od 10 godina iskustva u poslovanju sa nekretninama na ovom području. Danas smo specijalizirani za upravljanje i tehničke usluge vezane uz vašu nekretninu, kao i najam vaše nekretnine.
  +Više...
 • 1
 • 2
 • 3

Croatia holidays -putnička i agencija za nekretnine u Orebiću na Pelješcu

Croatia holidays je lokalna putnička agencija i agencija za upravljanje nekretninama smještena u Orebiću na poluotoku Pelješcu. Naša ponuda se odnosi isključivo na obližnje destinacije i ne namjeravamo se širiti. Činjenica da smo okrenuti lokalnoj ponudi čini nas stručnima i informiranima o destinaciji u kojoj radimo i uslugama koje nudimo. Također, ako je potrebno, uvijek se možete osloniti na nas za vrijeme vašeg boravka na Pelješcu - bilo da trebate neku od naših usluga ili pomoć i savjet.
 
Većina naših klijenata voli uživati u svom odmoru u vlastitom aranžmanu. Ipak, ako nešto krene neželjenim smjerom, znaju da se mogu osloniti na nas 24 sata dnevno. U najkraćem mogućem roku izlazimo na teren i pomažemo u rješavanju svakog problema.