U sezoni 2023. svoj tim trebamo upotpuniti još jednim radnikom/radnicom u suvenirnici-agenciji na rivi u Orebiću. Ugovor o radu, studentski ili učenički ugovor!

Početak rada - 20.7.2024 - 10.7.2024., angažman do kraja rujna 2024.

Tražimo: radnika/radnicu s dobrim znanjem engleskog jezika, poznavanje dodatnih jezika je dobro - ali nije obavezno. Radno vrijeme je u smjenama 9-16 i 16-23 sata (samo u špici sezone - inače do 21h).

Nudimo: Izvrsne uvjete rada u novom klimatiziranom objektu. Dobra primanja uz zajamčen jedan slobodan dan tjedno, adekvatno plaćene prekovremene, noćne  i sate rada nedjeljom i blagdanom. Najbolji tim koji će vam pružati podršku u radu - u kojem ćete dodatno učiti, surađivati - te u zajedničkom dogovoru čak i u špici sezone moći odgovoriti na svoje obiteljske ili studentske obaveze. Ukupna mjesečna neto primanja oko 1.400 EUR!

Izvrstan studentski/učenički posao. Ako treba, čekat ćemo vas s početkom rada i do 10. srpnja (iako možete početi i odmah), a zbog smanjenog obujma posla u rujnu možete uzeti i po nekoliko slobodnih dana u tjednu! 

Sve informacije i prijave na telefon: 091/5296265 (Ivica) ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Ukoliko se javljate mailom, napišite par riječi o sebi, kvalifikacijama i radnom iskustvu.