Možemo vam ponuditi širok izbor i sigurnu dostupnost svih tipova vozila. Automobil možete preuzeti u našem uredu, u nekoj od obližnjih zračnih luka, ili može biti dostavljen na vašu adresu.

Pelješac je relativno mala regija i dosta udaljen od obližnjih većih gradova Dubrovnika i Splita tako da ovdje nećete pronaći ured ili ispostavu velikih tvrtki za najam automobila. Uz usluge smještaja i ostale putničke usluge nudimo vam i najam automobila - s uredom u Orebiću - dostupan na cijelom području Pelješca. Mi imamo tek nekoliko automobila ali vodimo računa o tome da budu novi ili skoro novi te uz izvrsne automobile nudimo jednako dobru uslugu. Kako Croatia holidays ima dva ureda u Orebiću i brojne internet stranice surađujemo i sa svim ostalim (3) firmama koje se bave najmom automobila na ovom području. Zato imamo velik izbor automobila u ponudi. Cijene i uvjeti najma isti su kao da direktno kontaktirate vlasnike.

Naruđba je jednostavna - Cijene najma automobila pronaći ćete u nastavku. Nazovite nas ili nam pošaljite mail: tel:+385.20.713.803 (0-24) I mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Ako postoji slobodan automobil koji zadovoljava vaše kriterije bilo gdje na Pelješcu, ili na Korčuli, ili čak u Dubrovniku -  automobil će vam biti dostavljen na željenu adresu. Možete naručiti dostavu automobila u vaš objekt smještaja (kuća, hotel, apartman, kamp) ili u obližnju zračnu luku /Dubrovnik, Split). 

Također nam se obratite ako ste zainteresirani za najam skutera ili bicikla.

Croatia holidays - rent-a-car cjenik

 

A VW Up! ili slično vw up 570 kn 520 kn 470 kn
C Opel Corsa, Renault Clio  ili slično
 
corsa 645 kn 585 kn 525 kn
H Opel Astra SW  ili slično  astrast 1.020 kn 945 kn 855 kn