U sezoni 2021. svoj tim trebamo upotpuniti još jednim radnikom/radnicom u agenciji/mjenjačnici na rivi u Orebiću. Prednost studentima.

Početak rada - najkasnije srpanj 2022., angažman do kraja rujna 2022.

Tražimo: radnika/radnicu s dobrim znanjem engleskog jezika, poznavanje dodatnih jezika je dobro - ali nije obavezno.  Kako biste uspješno radili ovaj posao također trebate biti povjerljiva, komunikativna i strpljiva osoba, te poznavati osnove rada na računalu. Radno vrijeme je u smjenama 9-16 i 16-23 sata (samo u špici sezone - inače do 21h).

Nudimo: Izvrsne uvjete rada u novom klimatiziranom objektu, dijelom, po dogovoru, na prodaji sladoleda u večernjim satima na istoj lokaciji. Dobra primanja uz zajamčen jedan slobodan dan tjedno, adekvatno plaćene prekovremene, noćne  i sate rada nedjeljom i blagdanom. Najbolji tim koji će vam pružati podršku u radu - u kojem ćete dodatno učiti, surađivati - te u zajedničkom dogovoru čak i u špici sezone moći odgovoriti na svoje obiteljske ili studentske obaveze. 

Izvrstan studentski posao. Čekat ćemo vas s početkom rada i do 10. srpnja, a zbog smanjenog obujma posla u rujnu možete uzeti i po nekoliko slobodnih dana u tjednu! 

Sve informacije i prijave na telefon: 091/5296265 (Ivica) ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Ukoliko se javljate mailom, napišite par riječi o sebi, kvalifikacijama i radnom iskustvu.