Ilustracija - radnik na prodaji sladoleda

Treba nam još jedan član(ica) tima za sezonu 2022. Djelatnik za prodaju sladoleda u poslijepodnevnim - večernjim satima na rivi u Orebiću! Radnik na ugovor u radu, ili učenik/student

Početak rada - najkasnije srpanj 2022., rad do kraja rujna 2022.

Tražimo: Vedru i ugodnu osobu koja će od 17-22 (23h nekoliko tjedana u samoj špici sezone) prodavati sladoled na prodajnom mjestu uz naš kiosk/mjenjačnicu na rivi u Orebiću.

Nudimo: Izvrsna primanja uz zajamčen jedan slobodan dan tjedno, adekvatno plaćene prekovremene, noćne  i sate rada nedjeljom i blagdanom. Najbolji tim koji će vam pružati podršku u radu - u kojem ćete dodatno učiti, surađivati - te u zajedničkom dogovoru čak i u špici sezone moći odgovoriti na svoje obiteljske ili studentske obaveze. 

Možete početi odmah, ali čekat ćemo vas s početkom rada i do 10. srpnja, a zbog smanjenog obujma posla u rujnu, ako vam treba - možete uzeti i po nekoliko slobodnih dana u tjednu! 

Sve informacije na telefon (poziv / WhatsApp / Viber): 091/5296265 (Ivica) ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .